little change

Idag börjar jag mitt hälsosamma liv!! Inte ätit kolhydrater på hela dagen, förutom en 25g chokladbit! Igår körde jag och felicia ett zumba pass med instruktören Sandra, min gamla danslärare. Jätte roliit verkligen! Passet va as kul och gick hyffsat lätt och jobbigt! Kändes verkligen i hela kroppen imorse när jag skulle resa min ifrån sängen haha.. Har varit ute på en timmas promenad tidigare idag, blev helt svett! Och nu väntar jag på och bli upphämtad så ska jag och licia åka ner till gymmet och köra lite, gööött! En liten ändrig i mitt liv så där! NU MERA HÄLSOSAMM! Än så länge.... hehe! SEE U!








skor 2012

Skor jag ska inskaffa detta året!♥















i alla fall försöka! hehe♥

Just nu 22:43

Känns som att jag alltid fångar "..:43" när jag ska skriva klockslag som rubrik.. O.o Sitter och tittar på fotboll med min killes pappa nu. Tur att jag har datorn här också, annars hade jag nog dött.. Gillar inte att titta på fotboll.. Elller är iallafall inte något FAN  utav det! Nu inväntar jag min pojkvän som är hos hans syster och tittar på en anna fotbolls match och hoppas inte dom han hejar på förlorar.. Han blir så arg då haha.. schh! Är sjuk också förresten rinner ifrån ögonen och nyser hela tiden! Och är fattig denna månaden också. SORG! Helvete, men ska iallafall skaffa ihop pengar till en snygg vårjacka ifrån veromoda, ett par lack legins och två snygga tröjor denna månaden.. På något vis måste de väl gå!! Sånt löser sig alltd:D SEE U !















my boyfriend makes me happy ♥ Och dom skorna ska bli mina!

26 februari

Idag har varit en dag som alla andra! Det är även varit soligt och sköönt fast var ändå inte ute så mycket tyvärr.. Var ute en stund förut idag då jag och Miki skulle äta och vi kom inte riktigt överäns från början faktist så blev lite sura minner eftersom båda var hungriga haha.. Men han är så sööt när han blir arg så kunde inte hålla mig för skratt så de guck över rätt så snabbt.. Blev en egen gjord sallad ifrån ica haha. Men gott var de! Sen blev de tacos ett liten stund efter de haha, fast ganska nyttigt så de blev inte så mycket ändå:D hehe....

(irriterande)

just some pics

irriterande

När du börjar träffa en kille och du slutar träffa dina kompisar lika mycket tycker dom att du har övergett dom för pojkvännen. Men varför? För dom vill att man ska höra av sig. Varför kan inte dom höra av sig som innan? Bara för att man har en kille så skyller dom på det. Ta och hör av er själv istället det är inte bara den enas fel pga killen. Då är det ju dom som inte är några riktiga kompisar.. Det är nog så man inser vilka som är riktiga och vilka som faktis är feejjk. Bitches. SEE U!

Hej på ett tag!

HejHej! Inte skrivit pga att jag haft fullt upp, eller aa... inte orkat om jag ska vara ärlig hehe. Kortfattat så har jag inte gjort någonting detta lovet! Bara tagit de lugnt och varit med min gosee. Mysigt. Och självklart många andra och haft de jätte skoj! Det var ett kort men mysigt litet lov. Imorgon är det måndag och det innebär skola:( Har varit sjuk nu i helgen dessutom och det oroar mig eftersom jag har en uppvisning med artist skolan jag sökte in till på onsdag och min hals är inte helt 100%:ig .... :( Men det löser sig nog ändå.. Bara att öva på något vad det nu blir! Har inte äns valt låt än. Kommer bli helt fial säkert haha. Ja men det löser sig i vilket fall! :D SEE U!


Godkväll!!

Sitter och tittar på big brother och är riktigt jävla irriterad på kärringen Jessica !!! Hon lägger sig i allt! Och låter ingen prata klart! Hon är bara rent jävla jobbig!!!! Och blogg Hanna är lika rolig hon också... Asså HAHA sjuka personer! Idag har de ju varit riktigt kasst väder så har inte gjort någonting! Varit hemma och gosat hela dagen bara! Och nu myser vi allihopa framför teven! SEE U!

Torp

Sitter på bussen på väg ifrån torp, hade jobb intervjun på mc tror de gick riktigt bra faktiskt! Eller det kändes så i alla fall! Gick runt och kolla lite och så klart hittar man massor när inte ekonomin behagar:( jälla shiiit... ! Have a nice say! SEE U!

10:46

Bion igår var jätte bra tyckte jag! Mission impossible! bra film! Idag är det hur fint väder som helst ute och 5 plus grader i skuggan, så ska ut på stan och fika, sen senare ska jag på interjuv ute på torp! Inte alls nervös faktiskt, men vi får väl hoppas de går bra ändå! Jo förresten så har jag börjat med en liten metod tills jag börjar med hård träningen, och det är att skriva ner allt du äter varje dag och sen jämföra, det går skiit bra för mig faktist! Redan gått ner 2 kg! ;) haha.. Nej men det är ett bra sätt om man vill börja äta lite nyttigare och så där, för det du äter ser mycket värre ut på papper! SEE U!


Erbjudande!

Från och med idag t.o.m 1 mars kommer vi ha en tävling här på Raglady's Facebook sida och vinsten är ett par svarta PRIMEBOOTS Star i valfri storlek värde 3699 kr! För att delta i tävlingen, och vinna, BEHÖVER NI GILLA VÅR FACEBOOK SIDA (VIKTIGT)(RAGLADY) samt dela denna länk! Kommentera att ni "Gillat och Delat" här i kommentarsfältet så drar vi vid tävlingens slut en vinnare! Lycka till!


20 februari

Blev en seg dag idag! inte gjort någonting föräns nu!! Nu sitter jag med hårfärg i håret i hopp om lite förändring! Sen ikväll ska jag och hjärtat på bio, sköönt och komma ut och göra någonting istället för och sitta hemma hela tiden! Så blir en riktig mysdag idag! SEE U!





Wiihoo

lilla plutt på bilden nedan, Storasyster älskar dej!! Förresten så skrev jag här om dagen att jag fick en glad nyhet och att jag är förväntansfull inför de!! Längtaaar jätte mycket! Storasyster älskar dej också lilla krabat!! Vi ser alla fram emot att du kommer ut i juli och är inte minst lika go som alla bebisar förutom att du är speciell!! <3

19 februari

Big brothers gravida kandidat, vad säger man om de?? Har dom inget bättre att komma med?? Ska hon föda där inne då eller i live sändning inför hela Sverige? Och sen att barnet ska växa upp där inne?? Dåligt sinne för fantasi om jag får säga de själv!! Nu hitta killen kanalen där Barca matchen gick som tur var de bara en kvar så de kunde jag väll gå med på!! Go kväll bara med mys!<3 KRAM KRAM!

Kvällsmys

Sitter i soffan här nere och myser framför bigbrother med ostbollar! Mamma har intagit skålen med ostbollarna i haha.. Ikväll blir de bara lugnt! Jätte gott, speciellt när min älskling är med! Då känns de verkligen som hela familjen är samlad!! KramKram!

cute

18:42

Söndag och lika seegt som vanliigt! Vad kan man hitta på, på en jävla söndag ?!! Men samtidigt att det ska vara ekonomisk eftersom att kassan inte kommer förän fredag och redan är slut tills dess. Och har till och med handlat upp alla de pengarna som kommer! Katastrof!! Behöver ett jobb med feta pengar! På tal om jobb så är ju faktist min interjuv inför mc jobbet nu på tisdag! Spännande! SEE U!

-

Lördag.

EN härlig fredag hemma hos Linda med massa zumba dans haha! Rekomenderar stark as grym träning verkligen har träningsvärk i hela kroppen! Och hur kul sm helst. Ännu en kväll hos Linda och Cristian idag. Var hemma nu bara och byte om lite, duschade osv! SEE U!



mi amor ♥


Love

Fredag

Kom hem från skolan för 40 minuter sen. Kort dag idag! De böhövdes, för nu är d lov. Hur sköönt! Vad ska man göra på lovet egentligen? Blir ett segt lov tror jag, med lite läxor osv.. Blir så ibland tyvärr! Mamma åkte precis och köpte legins och nytt puder till mig, gulligt va!

23:19

-

15:38

Väntar på att min the hills säsong 4 ska bli klar! Vill bara titta nuuu haha! Helt beroeende verkligen. Men ska kolla alla säsonger. Sen letar jag upp en annan serie! Några tipps på serier? Vill ha en som man känner att man måååste fortsätta titta på efter varje avsnitt!!

irriterande!

Är riktigt irriterad över att de är någon som borrar i väggen!! De är så störande.. skjut mig. Nu ska jag ladda ner lite musik till mobilen osv, känner att jag behöver uppdatera mig lite faktiiis!

Ny dag!

Ännu en dag närmare skolans slut! Ska till skolan om en stund sen idag slutar jag inte så hemskt sent. Sen inväntar jag killen som kommer idag och stannar läääänge♥ Sköön dag! SEE U!

tattoo

Några utav de ställen jag vill ha en tatuering på! Och ska definitiv skaffa mig en innan sommaren! ♥

Happy!

Fick precis glada nyheter, kan tyvärr inte skriva ut de nu eftersom d fortfarande är hemligt osv.. Men är verkligen förväntans full! Kommer bli jätte kul! SEE U!




Haha världens gulligaste hund! ♥

09:17

Seeg daag....

08:21

Morgon! Skrev inget igår för att hade en jätte mysiig dag med mitt hjärta! Han överraskade mig till sluut ändå! Fick lite blommor gelé hjärtan halsband och tre par örhängen. Jätte gullit!! Han fick sen utav mig en mysiig liten fruktstund haha.. De va i alla fall mysiit! Nu är de snart lov, bara en halv vecka kvar! Så hilma sköönt! Efter lovet blire börja träna som fan! Och minst 10 kg är mitt mål! Kommer klara de, ska träna så ofta som de går osv!! :D Jo förresten så tog jag lite kort igår på modevisningen i skolan och kommmer lägga upp dom imorgon för er som undrar! Vill ni inte så är de bara att säga till, annars blir de två delar med massa kort från igår! :) SEE U!


Morgon - länkbyten

Siitter hos pappa och har precis duschat, börjar lite senare i skolan idag än vanligt. Det är en jävla vänskapsdag, på alla hjärtansdag, fattar inte hur dom tänkte där faktiiis! Man har väl annat att gör än och vara i skolan till kl 19 på kvällen... :( Kommentera gärna om ni vill göra några länkbyten osv!:) SEE U !

bye

Skriver mer imorgon. för nu åker jag till pappsen! Byebye... Nåväl nu får vi se om de blir något träningskort som han betalar denna månaden.. Har blivit mutat! SEE U!

what we love

Fantan Mojah - stronger

16:39

Sitter på sängen och väntar på att pappa ska hämta mig, har laddat ner hela säsong 3 utav The hills på min datorn nu också, så nuu ska jag sitta och sitta och stirra på de hela kvällen hos pappa sen.. Kan hända att jag lägger in någon inlägg när jag är där eftersom att internetet där knasar! Men Kanske, u never know! SEE U!


lååten.. haha bäst. Tjöötat ut denna som fän senaste månaden. Du kan inte sluta lyssna bara;)

svar:

Anonym om FRÅGESTUND:
Vrf baxar du mobiler? Ps ta inte bort kommentaren!
Svar: Haha det gör jag inte, de var inte heller så att jag gjort de praktist taget heller, har hittat och sedan tagit dom. Och nej jag "seriöst skäms inte" för jag har gjort de och vem bryr sig nu? Haha allvarligt så tycker jag inte de är någon stor eller skämig grej idag för gjort är gjort, och man kan ju bara ångra d man inte gjort. RIGHT?
Men man ska integöra om de självklart om de inte är något man är stolt över, och de är jag inte men vad ska jag göra åt de nu som sagt!:) bra tack, puss bye! LOVE ME♥

kväll

Dagen har gått fort konstigt nog, för och vara en söndag alltså! Inte gjort så mycket förutom att varit hos Nicole och hälsat på! Sitter här medans miki spelar fifa.... rooooliiit va! Ska snart kolla på film han lovade att bara spela en match och de gick jag väl med på då...-.- Jag har även hittat resten utav alla The hills säsongerna för er som undra vart dom fanns och ladda ner! Dom finns allihopa på http://piratebay.org ! :D SEE U ! SLEEP TIGHT!

happy ending

Mobilblogg

Sitter hemma hos Nicole och har precis ätit. Gott! Nu sitter man i matkoma inprincip! Ska väl hem om en stund kanske och kolla film men mitt <3 . Kramkram!

15:25

HejHej! Inte haft så mycket tid att skriva, men de blir så ibland bara! Hade väl en kul kväll igår, var ute och träffa massa folk där jag var:) Dock slutade kvällen med lite bråk osv... Dum som jag är ska jag alltid lägga mig i, men de blir så i den situationen? Ja i vilket fall är ledsen för vad som hände d var inte min mening att göra så, blev bara väldigt arg just då! Idag blir en helt vanlig kväll med mys! SEE U!

right now

Vakna för inte så länge sen med min älskling bredvid.. Han spelar fifa, fattar inte hur de kan va så kul..-.- Ska i alla fall kolla The Hills säsong 4, hittar inte säsong 3 någonstans!! Skriv gärna om ni vet vart de finns!! SEE U!


01:35

Precis kollat klart på säsong 2 av The hills.. Nu blire film time och mys med mitt ♥ sen soooovaa! SEE YA!

what ever

nu drar jag

Nu drar jag ut till bussen ner till stan och sedan till lysekil, får se senare vad vi hitar på om det blir något kul:) bye bye! SEE U!

Random

Now back to school!

11:54. 10 februari. 2012

Tänkte bara säga det att jag åker till Lysekil idag efter skolan någon gång, så knske inte blir å mycket blogg då, men ska försöka jag lovar! Äe hemma nu under rasten för vi hade rast i två timmar och tio minuter så kunde lika väl åka hem en stund tänkte jag, men tar bussen till skolan halv igen, för har redovisning om de finska språket idag på svenskan så måste tillbaka annars hade jag nog inte åkt tillbaka de är å onödigt med så långa raster, kunde vi inte sluatat tidigt istället liksom... åh!:( Aaa men i alla fall inte så mycket blogg till helgen kanske, men förhoppningsvis! SEE U!

till skolan

Hade lite sovmorgon idag eftersom spanskan var inställd! Skönt tycker jag! Så ska ta bussen tjugo över tänkte jag, ska bara röra på mig också typ haha... SEE U!


Denna fina fredagsmorgon!

Min underbara!

love u.

Jag älskar dig MikaelEspinoza♥ - din wictoria

FRÅGESTUND

Svarar på alla lämpliga sorters frågor! Svaren kommer via ett inlägg om ungefär en och en halv vecka! Börja fråga!
Ni kan också gilla min facebooksida för lite extra grejer framöver! Kramar
facebook.com/wictorialjung.blogg.se

Träna!

Precis ätit upp min sista ostbolls påse framför några avsnitt av The Hills, på flera månader framöver! På måndag startar jag med träningen. Kommer börja köra stenhårt så fort pappa "tankat på" sportlife kortet med ett år eller något. Mitt mål är att gå ner 10kg fram tills sommaren om inte annat under sommaren! (först och främst, skadar ju inte att gå ner 15 kg kanske!:D ) Vi får se hur jag lyckas. Ska sluta aäta skräp mat osv och se hur de kommer att gå! Here I come! TRÄNINGSNARKOMAN!♥

Sveriges värsta bil förare!

Satt nere med mamma och hela familjen förutom lilla Tindra som sover och titta på Sveriges värsta bilförare asså shiit!! Hahaha.. Dom kan ju inte köra bil! Så hmla kul och titta på ändå när alla gör bort sig, reeen skade gläädje! Känns underbart haha! SEE U!


Good girls are bad girls that never get caught-

The hills time

Nu har jag pluggat lite och ätit så nu är jag nöjd och gå! Längtar så tills imorgon efter skolan äntligen helg efter en hektisk vecka! Haft två NP prov ett vanligt och en redovisning imorgon.. Roliigt tycker jag verkligen... Inte alls.. Nu är de dags för några The Hills avsnitt igen, kollade klar på säsong1 igår. Någon som vet vart man kan ladda ner resten av säsongerna efter säsong 2? SEE U!

färg

15:17

Vissa dagar blir de blogg än andra! Igår blev det inte så mycket och vissa dagar kan det hända att det inte blir något alls! Men ibland blir det bara för mycket med skolan och annat och då är det inte alltid jag hinner lägga upp osv! Hoppas ni är förståeende! Fått klagomål om att jag ska lägga upp så ofta som det går, ska försöka, jag lovar! Ibland är det bra med kritik:) SEE U!

Its time to do something.

Nu har jag masat mig upp! Har till och med duschat på morgonen:) fast la mig i sängen direkt efter. Fick ta min sovande pojkväns mobil och skriva ifrån för orkade inte starta datorn eftersom att jag måste hinna med bussen om tio minuter! Har ett nationellt prov direkt på morgonen. Nu måste jag dra och pussas lite innan jag går ut till bussen! SEE U!

The hills

Ska fortsätta titta därifrån jag sluta igår! Men nu med sällskap, och dooodiiis! + OSTBOLLAR ♥

down town

Hemma från skolan, åkte bara hem och lämnade grejerna(grekerna hahahaha) hemma först. ska när som helst ner och möta upp älsklingen sen göra några ärenden i stan sen åka hem osv så får vi se senare vad som händer!:) SEE U!

imfancy

imfancy

time to sleep or what - inspration

Yes nu är jag trött! Kollat på fyra avsnitt av the hills redan kunde nästan inte sluta, man vill bara se mer..! Jaa vet inte om jag hinner slänga in ett inlägg imorgon innan skolan men kanske, kika in så märker ni väl om det kommer eller inte:) Äntligen onsdag, veckan går som ett skott! Så snabbt och snart är det "sportlov" riktigt skönt! SOV MORGON; SOV MORGON!!! :-D
annorlunda blandat - fashionista

I´m on it !

Ska nu ge mig in på serien "The hills", vem har inte kollat på den innan liksom men jag menar att nu ska jag nöta alla avsnitt redan ifrån första avsnittet osv! Serien är faktist awesome! Och har redan laddat ner de två första säsongerna! wii hoo ♥












Jobb intervju

Nu har jag precis valt tid till en jobb intervju på McDonalds på torp, ska bli spänande och se! Vill jobba mycket i sommar för att kunna köpa de jag vill och slippa höra tjat om att allt är för dyrt ifrån mamma och pappa!! Its my money!

shoes - happiness

hooga

Sitter och stirrar på massa klänningar, måste ha en till skol avslutningen och en till våran lilla "middag/bal" i skol, lika bra att börja kika redan nu! Önskar att våran skola skulle göra något större, än de mesiga de har, inte äns värt att gå på egentligen tycker jag! vill ha en stoor bal med mycket.. Bara fint..:( Får vänta dom här tre åren tills de blir något utav d, om de äns har kvar d då.. Eller om vi dör nu 2012 så blire inget alls haha hemskt.. Tror inte vi döör men u never know, right?:) Kommer inte ha någon stoort slagen klänning direkt bara någon gullig med lite smycken osv hade jag tänkt mig..:) SEE U ♥

16:43

Ibland är du så jobbigt att skriva en bra rubrik! Hade lite prov och så i skolan idag men de gick fint skulle jag tro! Kändes bra iaf. Men måste sätta igång och plugga till ett prov på fredag, men de ska inte vara några större problem:) Somnade jätte skönt idaag i skolan på bänken haha, sov i säkert minst en timma asså, helt oberoeende av alla runt omkring, aas sköönt! Haha vaddå lat....?Hade mjukis dag idag, så en stor tjocktröja(älsklingens) d är dom som är skönast, och ett par mjukis byxor, hur skööönt! SEE U !

tjäna pengar på din blogg!

Bara klicka på länken ovan och bli medlem! Det fungerar! Jag använder det själv!

citat

It´s the little things in life that´s makes it BIG

love ♥


19:43

Precis kollat klart på filmen! Den var värd att se på!! Är i Lysekil förresten, åkte hit direkt efter skolan idag och tänkte stanna tills imorgon morgon, men måste åka med bussen halv sju.. Men får bli så ibland!:) Blir en myskväll helt enkelt!♥

movie time

SLEEP THIGHT

Hemkommen från en vanlig kväll hos lala bara:) Inte så mycket mer och skriva idag tror jag!Så godnatt alla! SEE U & SLEEP THIGHT !

Lugniis kväll

Mys dag idag bara älsklingen städade rummet åt mig och massa godis ätande! blev en helt okej kul kväll igår med lite dricka osv:) tappade bort mitt nya oanvända örhänge dock, tur att de bara kosta 20kr!:D Ikväll blir de inget stressande! Bara lugniis!:) SEE U !

Ängel från de blå

Amor mio, dom här 6 månaderna med dig har varit dom allra bästa i mitt liv, du anar inte hur lycklig jag är med dig jag skulle kunna vara tillsammans med dig i 100 år och ändå inte tröttna på dig, du är verkligen allt för mig jag skulle kunna dö för dig ! jag vill att du ska föda våra barn du ska va kvinnan som står bredvid mig vid altaret...allt jag vill allt med just dig :) och när vi är tillsammans känns det som världen står still :) du är min ängel från d blå så är det bara. du tog mig med storm och visade mig din kärlek...detta är ett fåtal ord jag har att säga dig men det får räcka för måste kunna skriva något den 14 februari också haha :D jag älskr dig Wictoria Maria Dinnise Ljung glöm aldrig d !<3
- din mikael

pusskalas

Går runt och städar lite i rummet medans älsklingen och minsta lillasyster sitter och äter godis, myspys!♥ Haha massa kul minner hon gjort när hon äter alla sura godisar haha man dör ju inte lite! Och massa pussar, haha gullunge.. Fortfarande lost om vad man ska hitta på ikväll! Men något blir det ju:) SEE U !

want some

Nästa gång pengarna kommer tänker jag leta efter en sån här mysig tröja på bilden ovan och en liknande kjol kanske men mysig tröja ska jag inskaffa mig till nästa månad!

kvinnogöra

Sitter på sängen med älsklingen och lillasyster och pratar och lyssnar lite musik äter godis och miki sitter och sprätar upp sina byxor haha kvinnogörasom sagt...;) Ska snart röra oss till affären och köpa bullformar och annat till mamma:) Vad ska man göra idag egentligen känns som söndag fast det är lördag, hel knäppt, vill göra något roligt. Vi får se vad som händer blir säkert något mysigt som vanligt! SEE U !


Gosig låt bara ♥

igår & morgon

Ingen blogg igår jag vet.. Det blev stressigt så hann inte och sen orka jag inte riktigt men idag istället så! Jag hade en mysig dag igår på torp med älsklingen, han köpte jätte fina saker till mig! Gillar jag mycket hihih...!! Jag insåg nog igår att McDonalds är min favorit mat! Det är så gott!! Tänkte gå ner och göra mig lite frukost om sällskapet behagar..!:) SEE U!

boyfriend

Nu har vi varit och köpt massa godis, chips, dip, dricka och CITRONER! Blir myskväll hemma hos Nicole ikäll utan Nicole haha.. Så nu har jag suttit och laddat ner lite filmer medans älsklingen gick till sig och hämta kabeln till datorn så vi kan kola via tven istället för lilla datorn! Ska röra mig eftersom jag lova göra i ordning allt innan han kom tillbaka och han är nog snart här haha, opsiii! SEE U!
Bara för att älsklingen har lyssnat på den hela dagen har jag fastnat! så braa!♥

Glad tjej!

Ser att statesiken stiger som bara den! Jätte kul att fler börjat läsa så jag snart kan börja med min "veckans blogg" osv, tycker det ska bli kul! Våga gärna kommentera och ställa massa frågor, det finns inga dumma frågor bara dumma svar! :D Fortsätt så här allihopa så ska jag sätta ihop lite tävlingar också;)

beautiful day

Det är viserligen mörkt ute nu men förut var det skinande sol och jätte kallt dessvärre men skön dag! Vi gick och åt Thaimat här nere, satt där en stund och sen gick hem och hamna i matkoma och vakna upp nu! Ångest över att ha sovit hela dagen.. men lugnt, det får bli så vissa dagar! Helt ostress! Bara busat sen dess.! SEE U!

perfektion

6 månader ♥

Vakna för en liten stund sen, och sen dess har vi bara legat och haft de mysigt i sängen! Skulle kunna ha det så här varje dag, älskar dig min gose! Idag är det faktist 6 månader sen vi blev tillsammans, och de kommer bli så mycket längre! ♥ SEE U MY FRIENDS!

tids inställt

Tänkte säga Godnatt och så till er i ett tidsinställt inlägg! Så godnatt alla goa! Nu sitter jag säkert i bilen på väg hem med de hemkommande osv! Ni får ha en skön skoldag imorgon dessutom för det ska inte jag! Kram på er godnatt!! ♥



19:59

Nu närmar de sig att gå ut till bussen! Som tur är åker pedro med mig så behöver inte jätte mycket pack åsna! Det jag har kvar här är väl att bädda sängen och plocka undan lite saker så är de prima! Nu ska jag kila iväg och göra "allt" detta så jag inte missar bussen, de blir ju dumt om jag gör de menar jag hehe.. ÅÅhh är så glaad hihi, du måste vara uttjötande? Men inte för mig! Nu ska jag åka och träffa min kille!♥ Blir nog inte några fler inlägg idag men kommer deffenitivt imorgon!! SEE U!

become something

packar

Sitter och packar ihop allt jag ska ta med mig.. så mycket är det inte men jag tänker på att jag ska ha två stora vinter jackor med mig också! Kommer se ut som en pack åsna på bussen jipppiee! Nu ska jag packa ihop de sista bara så är det klart! Sen är det bara att vänta på att klockan ska slå slagen och vandra ut till bussen! SEE U

Happiness is so hard to find. Once you find it you better hang on thight or you will lose it

Tänkte städa mitt rum lite för kommer inte tillbaka förän på måndag tror jag beroeende på om jag ska till skolan på fredag eller inte men de får vi se då, troligen blir det inte så! Vill stanna i Lysekil hos min underbara som kommer inatt! Oc imorgon har vi varit tillsammans i ett halv år.. Tiden flyger iväg! Ett halv år och jag hoppas det blir många många fler med honom!♥ Så går inte till skolan imrgon då eller på fredag eventuellt:) SEE U!




Beautiful song

onsdag!!!!

Dagen idag gick fort och smidigt, inga vidare jobbiga lektioner om jag får säga de själv:) Nu ska jag äta, fast maamma har lagat äcklig fisk så tänker verkligen inte de!!! uuuusch.... Och sen ska ag duscha och kanske sova en stund om jag hinner, sen blir jag upphämtad för att sedan åka och hämta min älskling och hans pappa på flygplatsen äntliiigen! :D Har fjärilar i magen nästan haha.. Längtar efter att få träffa honom!! SEE U! ♥

belive









skolan / slöjdlektion

Hejhej! Sitter i skolan på en slöjd lektion och fyller i våra kursplan inprincip inför det kommande halvåret! As kul! Tänkte bara säga att idag är det onsdag och jag mår as bra! SEE U !
RSS 2.0