söt som få

goodnight

söt outfit

städat

Känns bra och ha städat och rensat hela rummet på skit och bytt lakan och alltihop! as gött! Ikväll blir de en dusch innan man lägger sig så man är ren i en ren säng! bästa som finns! Fast innan de ska jag gå ut på en liten promenix runt om här med min Lala. Och sen ikväll måste jag verkligen skriva lite läxor och läsa dessutom men de är inte så farligt! 
love - me 
 

så här söt är jag egentligen!

/div>

school

Bild på oss söta i skolan bara. Mina underbara!♥
Första var från igår och andra från idag!

vår betong / stationen. cover

 /div>

school time

sitter i skolan och har as kul som vanligt, har haft en idiot lång rast. Men nu har vi börjat kära engelskan!;) 
love - me 
 

kvällen

Jag säger bara ursäkta att jag inte skrivit och så men har inte hunnit idag. Först och främst skola och orka sitta och skriva i skolan men ska försöka göra de framöver om jag hinner! Idag har jag varit på torp med lilla sara och hon har shoppat upp alla pengar hon hade hahah! crazy! 
Och jag köpte bara en grå mysig stickad kofta och en genomskinlig svart skjorta, jätte nöjd! :) 
Bilder lägger jag upp imorgon eller senare! Nu ska vi fortsätta med saras LILLA naglar haha söta som få ♥
 
 
 

läggdags - irriterande!

Nu hade jag då alltså suttit här och skrivet jätte mycket bra saker om att jag kanske ska ha en frågestund och så där, så kommer de upp "åh nej' kon har tagit sig in i serrver rummet, nu måste vi locka tillbaka kon till sin hage igen blabläbla" så försvann allting! apa också!!!!!!
Men iallafall en frågestund om ett tag när ni försätter ställa så bra frågor så fortsätt vet jag!:D 
och så idag då så hade vi en kille som var produktionsförsäljare för ett företag där min skola köper styling produkter osv ifrån. Han pratade lite om dom och produkterna sen efter hade vi en fårge tävling och den som svara rätt på en fråga om produkterna vann en valfri produkt. och jag vann faktist en! kommer lägga upp en bild på den imorgon innan jag drar till skolan men inte just nu för nu är jag alldeles för trött!!!
pussar & kramar 
Love - m
 


haha söta bilder som jag hitta på mig och josse sen vi var mindre ! ♥

thailand

 
 
 

presenter

okejdå! men bara smygis bilder på de jag köpt!.
 

 på en utav sakerna!
 
 

everything

Idag var en helt ok skoldag och man säger så. Inte alls för jobbig eller för rolig, mitt emellan.. Först engelska och sen hantverk sen var dagen slut! Och har till och med hunnit köpa present till mitt hjärta dessutom, lägger upp bilder på de efter att han fått dom så klart! 
love - me 


sista bilden är på en sminkning jag gjorde på mig själv, men som vanligt får jag inte till eyeliner'n men annars utan den var de allt snyggt:D
 

svar på kommentar

Anonym om "Nu drar jag till skolan" 
Vart köpte du koftan? :) 
 
Svar: Den är köpt på gina. T  i sommras :) 

nu drar jag till skolan då!

byebye ♥
 
 

skolan

som ni kanske märkt så går jag ganska sent till skolan varje utifrån alla andra, känns det som iallafall! Känns som alla skriver att det redan är i skolan osv när jag precis har gått upp! Och självklart är skälet till de att vi har så bra schema tycker jag iallafall, tidigaste vi börjar är tio över nio så de är väl bättre än de flesta andras antar jag;-) kyss 
 
 

fanny lyckman - inspiration

i love u min kärlek

 
Mikael Espinoza ♥

me myself and i

Hej jag hade inte tänkt att du skulle bli så hiimla mycket bilder på mig, men blir lätt så när jag inte har någon annan kamera här hemma eftersom den ligger hos min kärlek som inte kommer hem förän på fredag. Nu framöver ska jag ta hem mina kära sminkborstar och låta lillsyrran sitta försöks kanin! Hon har nog de finaste ögonen på jorden, ljusbruna stora, långa ögonfransar. tar och sminkar henne lite imorgon som test haha så ska ni få lite bilder på de också! 
Men här får ni lite mer onormala bilder på mig dårå hehe.. 
love - me 
 
 

tv time

Nu börjar de! Nu ska jag sätta mig framför tv:en och titta på våran frida ifrån uddevalla!
 
 
 

våran lilla favorit

haha storasyster favvo tjej

hej på hela dagen!

Idag har jag varit i skolan hela dagen! Har inte hunnit skriva något allsefter skolan vänta jag till min kissekatts(haha) buss kom och sen hem, har kollat en kul film och sedan kollat på teletubbies,lotta på bråkmakargatan, nikke nyfiken, och alfonsåberg med Tindra. Den gosiga.
Och nu är kl snart åtta! shiiit tiiden bara drar iväg!!
 
filmen jag såg, ganska kul faktist! rekomenderar för lite söta skratt!
 
 
 

godmorgon!

hej

time to say goooodnight

Idag har mitt liv inte varit så intressant om jag ska va ärlig så därför har jag inte skrivit så mycket om man säger så!  Jag har jobbat sen kl 4 till kl 8 så bara fyra timmar och när jag kom hem var klockan redan tjugo i nio, så åt lite tacos till kvällsmat och satte på en bra film som jag nu inte kommer ihåg namnet på hehe.. men den va bra iallafall, väldigt lång men bra! och imorgon börjar skolan kl 10:00 med idrott jippie jihay! nooot. 
men gillar skolan ändå! träffa alla goa och så där! skriver mer imorgon när jag vet vad mer jag hittar på om man säger så! Godnatt på er alla, förlåt att jag inte skrev så mycket, men såg att bloggen höll standard siffrorna ändå där! ;-)
Love - m
 
 
 
 

jobba

nu drar jag!
 

fixing

nu ska jag börja göra mig lite iordning sen ska jag åka ner till stan som jag inte gjorde igår och kolla hur mycket pengar jag äger egentligen... sen efter de tar jag bussen ifrån stan till torp och jobbar några timmar däran! gött, sen är de kvällen och därefter börjar en ny skol vecka skönt skönt! första gången jag faktist gillar att gå till skolan!  love - w 
 

new day

Godmorgon alla sömntutor! Satt och prata lite med mamma, och vi kom fram till att jag har faktist jobbat 18 timmar denna helgen, de är inte dåligt ändå! Och nu när man jobbat lite längre så börjar man komma in i de och pratar mer med peronenerna man jobbar med, om man hinner då så klart :) så himla skönt! d ända negativa är då bara tt lönen är så dålig... men allt annat är väl helt ok liksom! 
 
bild i repris

im just a little crazy

just silly me

ni får allvarligt ursäkta min dåliga uppdatering men det är bara för att jag har jobbat idag och inte hunnit med så mycket annat däran! idag har jag bara inte gjort så mycket alltså.. på väg till bussen till jobbet stöte jag på några kompisar så åkte med de ut till torp och vi åt lite på mc sen gick jag in för och jobba och sen blev jag upphämtad av mammas kille, kolla lite iron man när jag kom hem sen skila jag upp hit(till sängen). Och imorgon blir det också jobb ifrån 16:00 till 20:00, bara fyra timmar så det är skönt! sen är de ledigt i två veckor nästan haha, awesome! Men nu är de sleepi time så, godnight my friends!
Love - m
 

just some people

see ya

jobbet

Nu är det snart dax att springa iväg till jobbet, eller iallafall till bussen! tänkte ta en sväng ner till stan innan jag tar bussen ut till torp för jobb. måste titta vad jag verkligen har på kontot! kram på er.

sover bort hela dagen

känns som jag sovit bort hela dagen idag bara för att jag sov till halv elva..? Gillar egentligen inte att sova för länge, då hinner man inte göra något restan av dagen sen. Men nu har jag lagt mig i mammas säng en stund och gosat ner mig bara för att den är så mycket skönare än min egen! men ska när som helst resa mig ocg gå ner och äta en "sagolik" frukost;)!  Love - me

just sometimes

bedtime

ligger nu i sängen och mina fötter värker efter jävla arbets skorna fyy! Hatar de jävla skorna och hatar att jag får så ont i ryggen efterår dessutom! önskar vi kunde haft stolar att sitta på eller något haha...
Under nästa vecka kommer jag att åka hem till min kära andra halva när han kommer hem och sedan visa vad det är i de paketen han fått hem skickat till sig som är mitt!:) men nu blir de allt nana, för imorgon blir de jobb igen! puss och hej! 
 
Love - me ♥
 
 
här är den då, rengörings medlet till sminkborstar, de borde nog alla tjejer som över huvudtaget använder smink in skaffa sig! den är super! Rekomenderar!!

paketen

P.S : den silvriga grejen jag håller i är ett armband!:)
love - me 

today are not yesterday

Håller just nu på med och försöker fota allting som jag hämtade ut idag förut innan jobbet ifrån posten, så bilder kommer alldeles strx! Äntligen är första veckan över säger jag bara, första veckan är nog värst men ändå bäst, har kommit närmare några i klassen som gillar jätte bra och umngås med! och idag drog vi istället för att äta skolmaten till pingvin och åt, tror inte någon åt upp allt eftersom man får så mycket men tror nog dessutom jag åt mest haha! glupsk som jag är!:D Men de var as gott btw! Har börjat trivas väldigt bra i skolan också, man lär sig snabbt  vilka som är vilka om man säger så, och gillar hänget. härliga lärare och kul lektioner. as värt! 
Iallafall det kommer bilder alldeles strass ska bara fota allt! 
love - me 
 

paket

varit och hämtat ut två paket ! vad som var i dom får ni se när jag kommer tillbaka ifrån jobbet!
puss nu ska jag jobba, och slutar runt tio så hörs då! love - me

sorry

Nu är jag hemma från skolan! på fredagar slutar vi egentligen inte förän tjugo över tre, fast nu fick vi besked om att fram till höstlovet så ska vi sluta tjugo i två, lite bättre om man säger så;) och förlåt för jag uppdaterat dåligt under dagen!
Fick köpt med mig en borstrengöring idag från stan också och kosta mig bara 59:-  super bra.

LÖNINGEN

Nu har jag stannat uppe vaken till tolv för och se hur mycket lön de blev denna gången. Det kommer jag inte avslöja här:) Och jag har försökt få in den jävla bilden på min håruppsättning men de bara vill inte så nu har jag testat att mmsa in de, vi får se och de funkar om inte så är de skit samma de kommer fler bilder!:D
puss på er och godnatt!
Love - me


svar på kommentar

Anonym om night night night:
Hej. Först vill jag bara säga att du verkligen är min förebild. Underbar är du verkligen!
Men min fråga var, vilket linje går du på i gymnasiet? Och går du i Östrabo eller? Kram

Svar: Åh vad kul och höra, blir verkligen jätte glad! Tack så jätte mycket♥
Eftersom du inte skrev något namn så slänger jag in svaret som ett inlägg då:)
Jag går då nämligen på Plusgymnasiet hantverks linjen STYLIST! Så långt som vi kommit, så verkar det iallafall as grymt, så rekomenderar starkt de, för dej eller de som är lite mer intresserade av hår makeup och lite naglar och annat! Kram
_______________________________________________________________________________


Tack för att du fråga, fortsätt bara fråga om det är något ni någonsin undrar över!

real me

Alla kanske inte tycker jag är den finaste, sötaste, vackraste mm.
Och alla kanske inte tycker om mig över huvudtaget, men de skiter jag i för gillar du mig inte för den jag är så är de bara och dra, jag har lärt mig att man ska alltid vara sig själv, och det kommer du längst med. Allting handlar inte om att se bäst ut i alla lägen jag vet att jag inte är perfekt direkt, jag är väl 1,62 cm lång och väger på de 68kg, jag kan inte sitta och skriva att jag är nöjd över siffrorna, iaf inte vikten för jag vet att jag kan göra något åt de, och jag försöker! och gör mitt bästa och de går i sin egen takt liksom. thats it. Jag tänker inte slösa min tid och mina tankar på folk som bara ska vara negativa hela tiden, de jag försöker komma fram till är att du ska aldrig ljuga om dig själv om du inte är nöjd över va du ser i speglen för det är du! Men du ska inte heller skryta om dig själv bara för att du väl tycker du ser bra ut i speglen. Bara va den du är och va nöjd, är du inte nöjd försök göra något åt de då och sitt inte och gnäll om du inte äns försöker, de var de jag gjorde, men när jag väl försöker känns de så mycket skönare och du känner dig nöjd med din insats. Va bara dig själv och inte någon annan.


funderar påt?

night night night

Vi har haft soffmys hela kvällen här, och nu är de bara hälften kvar:( Och ska snart gå upp och lägga mig så en får lite sömn iinför den hemska helgen med massa jobb!:D

hard work

Imorgon kör vi först skola ifrån halv tio till tjugo över tre med en datakunskaps lektion och resten hantverkslektioner, sen när jag går upp till rummet så lägger jag bilden på min "fina" uppsättning. Och sen efter skolan åker jag direkt till jobbet och jobbar till kvart i tio. gött och jobba lite de va änna längesen. Och blir de jobb hela helgen.
min nya bebis! ♥

nu ska jag städa - mitt rum

Nu ska jag ha så kul som ska städa mitt rum lite och sedan drar jag ut på en lång promenad och njuter av ledigheten efterskolan och glömmer en stund att jag ska jobba hela helgen! :(







äntligen

Fick idag en avi om att de väntar ett paket för på som jag måste hämta ut! Pketet är ifrån Nelly.com och förhoppningsvis är de ett par skor, halsband, armband och ett linne! Tar kort på de imorgon när jag hämtat ut de eller om ni får se de på lördag för imorgon jobbar jag direkt efter skolan och hinner inte hem emellan knappt så jag hinner komma till jobbet i tid!
puss - me

MacBook Air

Ja juste precis, idag fick vi våra nya underbara datorer och de är just den jag skriver ifrån nu!
Älskar den, den är jätte fin, fast förstår inte så mycket ÄN, men de kommer!:)
Gjorde också våran första fysiska hantverkslektion också så vi fixade lite uppsättningar och sånt annat, lägger upp bild på min söta uppsättning senare!
love - me

just me

time...

Hello beautifuls! jag har ju redan sagt vad jag har gjort idag in princip. förutom att min mammas kille körde ner mig till sara som jag sov hos igår för att jag skulle hämta mig plånbok ett par byxor och två tröjor som jag glömde där imorse när jag gick ifrån henne till skolan. sen inte så mycket annat. pratat med mitt hjärta och sagt grattis och hur mycket jag älskar honom! Och så berätta han att min tandblekning hade kommit så det vara bara att åka till hans pappa och hämta de ifall jag ville ha den direkt, men jag väntar nog tills han kommer hem bara:)
Hur har allas första skoldagar varit? jobbiga? chill? eller bara allmäna?

______________________________________________________________________
Nej nu rinner tiden iväg och det är dags att sova! Imorgon börjar jag kl 09:30 så behöver inte vakna förän åtta halv nio kanske beror på om jag är frukost sugen eller inte.. Men iallafall Godnatt på er och sov så gott!
happy skönhets sömn!
Love - me



party sugen...

my best friend

Som ni har sett har jag skrivit om min underbara kompis "Lala" tänkte bara berätta då för er som inte vet vem det är! Det är alltså hon på bilderna med solglasögon, Och hon heter alltså inte Lala utan bara kallas för de utav hennes underbara vänner(mig+fler,fast mest mig). Och vi har gått i samma klass nu sen 7an, vi har haft mycket triangel drama med en till tjej även, och vi alla tre har varit kompisar fram och tillbaka hela skolgången. Slut om de, nu går jag och Dalia då som hon heter inte i samma klass längre utan tagit olika vägar i skolan men håller fortfarande ihop efter skolan och på helgerna en hel del! Och nu är hon den bästa kompisen som finns, och de kommer hon alltid att vara! Hon gillar inte människor som är osociala, hon har dåligt tålamod ibland, hon älskar mig, hon är kitlig vid magen, ooch mer personliga saker som jag inte kommer skriva här!:) lite kort om henne bara så ni vet lite om min sötaste bästaste vän! ♥
Den andra tjejen heter pitty och hon är också en riktig sköning, och en riktigt pudding för alla killar!;-)

happy birthday my darling

Vill bara passa på och gratta mitt hjärta här i bloggen också innan klockan blir tolv.
Som jaghar berättat innan så är han i Norge och jobbar just nu, till och med på hans födelsedag!
Saknar han så himla mycket iband att de gör ont, du finns i mina tankar varje dag min going.
De flesta skulle nog kalla vårat förhållande perfekt men det är de inte, de är perfekt på vårat sätt och ingen annans.
Deras perfekt är upp till dem att skapa.
Men hjärtat du fyller år idag och de betyder att för ungeför ett år sedan blev vi tillsammans(nu är d över 1år).
Och du va vårat förhållande ganska färskt, men de betyde så mycket ändå, för känslorna som du tagit fraam ur mig visste jag aldrig äns fanns, så starka band med en person är något extra..
Ville bara att du skulle få veta hur mycket jag tycker om dig, och ÄLSKAR dej!
Grattis min prins du är värd allt de bästa i världen! Älskar dej mest ♥
Din - wictoria


You make me happy ♥

living the dream

Staava jag rätt nu? Brukar alltid stava fel när det är någonting jag ska skriva på engelska -.-
Iallafall har inte så mycket kul att säga just nu mer än att imorgo får vi våra nya datorer och det kommer bli grymt!
längtar verkligen. och efter de kankse jag kan fixa en lite roligare header kankse också eftersom denna är rätt tråkig?
Men som sagt har jag glömt min kamera i lysekil så det är därför alla bilder jag lägger upp fram tills nästa vecka kommer främst vara cam bilder eller inte ny tagna bilder, just så ni vet liksom!
love - me

today

Inget direkt märkvärdigt med denna här dagen direkt? har varit i skolan och haft mina första riktiga lektioner i den nya skolan. linjen verkar jätte kul, till en början tyckte jag ärligt inte att de va så kul men nu idag så var de super skoj mycket skratt och stoj hehe.. Också fick vi egna pensel sätt idag också, så de va ju kul!:)
inte så mycket mer, vaknade precis var tvungen och sova lite för hade så ont i huvudet förut så jag trodde jag skulle dö...:( haha puss - love - w

svar på kommentar

Anonym om naglar-bleknig-life:
Vilken skola går du på ?

Svar: Jag har börjat hantverkspogrammet stylist på plusgymnasiet!
skrev ut detta här som ett inlägg istället eftersom ingen "speciell" ställt frågan & inget namn är angivet.
Och då kanske jag misssat att berätta de. fortsätt ställa massa frågor förresten de är jätte kul, alla skriver jag inte ut om man inte vill så klart!:)
love - w

bästa saris

Åker och sever hos bästa saris! puss
Love - w

min favoritis

skoj med lill pinglan

min favorit

Skolan idag gjorde mig inte så imponerad direkt de gjorde den inte igår heller direkt, men hoppas de blir bättre imorgon när vi får gå efter de riktiga schemat. Vi hade mysigt vid vattnet utavför museet med klassen idag och maassa fika och spel(jag spela inte) hehe.. annars inte så mycket så mer, åt och åkte hem till min söta lala sen och prata massa, hon är så söt så!
haha cp 3dje bilden..

Nelly Furtado - Spirit Indestructible

godnatt 20 augusti

Jaja men godnat då mina käraste! Love - w
man ser knappt någonting.. dåliga webbcam, du suger...
puss godnatt

samtalet

Blir så ledsen fast samtidigt glad. Över att få prata med min kärlek i telefonen, jag bara räknar ner dagarna tills han kommer hem liksom, gillar att ha honom vid min sida liksom...
Min andra halva!♥
Imorgon startar andra skoldagen, skönt. ser fram emot detta året även om det är lite segt att gå i ettan förstås, men du kan inte hjälpa att mammsen tryckte ut dig när hon gjorde right?
bara att gilla läget och hålla med! just nu har jag lite smått ångest över vad jag vill bbli också, kan inte komma på någonting som ger as bra med pengar och är kul men inte riskfyllt?.....
fast den ångesten kommer väl komma mer under åren formodligen ingt att tänka på nu:)
love - w
my love ♥

nagelack

Förut på stan köpte jag med mig två negelack hem i härliga färger. En utv färgerna jag köpte kom jag sedan på att jag hade hemma dock, men nu har jag ju två då!:) ska ge mig fan på de med naglar nästa lön och köpa lite grjer till de om inte min mobil blir för dyr att hämta ut, så jag lär mig att göra själv, deffinitivt billigare och då har jag bara mig själv och skylla sen om de blir fel och så men vi får allt se!
Jag har varit galet onyttig! haha idag har jag då alltså ätit först McDonalds, Tacos & Pizza!!
dör... så nu ska jag gå ut på en powerwalk innan de blir för sent och bränna bort lite! behövs verkligen säger jag.
det är en beig & en röd/rosa(väldigt fin i färgen!)(syns nte på bilden dock)

naglar-bleknig-life

Nu har jag nyss kommit hem ifrån stan, naglarna är gjorda och d känns så skönt! Blev inte så nöjd med naglarna jag kunde gjort de lika enkelt hemma själv och de hade sett likadant ut liksom-.- jävla dålig nagel salong, hon gjorde inte äns klart på undersiden eller något och tockleken är helt skev på vissa i ena kanten var de tjockt med akryl och i andra kanten jätte tunt, hoppas dom håller bara, annars ska jag klaaga, bajs salong.
Fick beställt tandblekningen dessutom! sså nu är det förhoppningsvis på väg hem imorgon, men hämtar inte ut de förän om två veckor då min pojkvän kommer hem... tråkigt att de är så lång tid kvar men kommer bli så skönt när han kommer hem igen ett tag! men skönt att det är gjort iaf!:)
jävla skit cam, den gör egna konstiga effekter när den vill iblaand helt plötsligt kan den göra så där som på bilden jag är med på:s tur att jag får ny dator ifrån skolan på torsdaag då!

akrylnaglar

Åkte ner snabbt så va de "fullt" sa dom, de va en kund där så skulle komma tillbaka kl 16:00 istället. Så ska snart ta bussen ner till stan igen och göra naglarna då, hoppas jag, fatta inte riktigt va dom sa liksom, dom kunde knappt svenska-.- Och fick tillåtelse utav min käraste också så jag kan beställa tandblekningen i hans namn, ååh så kul ser fram emot tills det kommer och jag kan börja med behandlingarna!

nagel förlängning

Åker ner till stan nu och fixar naglarna! Spontant bara så där, men känns att det behövs!
puss så länge. love - w

beautiful

turkåst

tand blekning

Hittat en as bra sida tt beställa tandblekning ifrån tack vare Tonjes blogg! Tack för att du la upp vilken sida du handlar ifrån iaf! Så nu har jag smsat min underbara pojkvän som jobbar så han svara nog senaare. Om jag kunde låna hans namn och beställa tandblekningen självklart jag som betalar, tro inget annat!
Beconfident.se
bilden tog jag ifrån  Tonjes blogg

happy för middag!

Första skoldagen avklarad, inte så spänt som jag trodde, man ska inte döma folk efter utseendet om man säger så! Vi gick igenom lite vad vi skulle göra under veckan tillsammans, när vi skulle få datorer osv. Sen visade de oss runt lite i de närmaste lokalerna och allt runt omkring. Sen fick vi stanna kvar ifall amn ville men orkade inte vänta i en och en halv timme bara för att gå och äta så gick och köpte med mig mat ifrån Mcdonald och drog hem, inte bra för min träning men ibland får man vara busig!
Imorgon ska vi med klassen ha en mysig hel dag tillsammans. Slutar tidigt men ska bara hänga runt tillsammans och fika och sånt gosigt annars. Detta fick iaf en bra start, ser fram emot tills vi tar studenten nu då haha.
love - w

Nu är de kvällen

Nu har jag äntligen gått och lagt mig! Älskar bara min sängen den är såå skön! glömde visst min kamera hos min pojkvän så de blir inga kamera bilder förän om två veckor igen bara så att ni vet tills dess får ni nöja er med bara cam och lite dåliga mobil bilder eftersom jag har min gammla oldis mobil tills vidare eftersom jag skicka in min älsklings htc på lagning pga personliga skäl hehe.
Nu ska jag iallafall sova och jävligt skönt också, imorgon hade jag tänkt kolla lite noggranare vart ifrån man beställer en bra och hållbar tandbleknings moetod! Känner att de behövs. Så godnatt på er! Sov så gott mina goingar - w ♥



sleep tight

kvälls inlägg

Längtar bara tills morgondagen är över så allting kan börja på riktigt! Imorgon börjar vi ju skolan, gör inget speciellt alls bara är där för sojskull antar jag, tisdag har jag faktist ingen aning om men hoppas de blir enligt schemat för då ska vi ju börja kl tolv så de hade suttit väldigt fint!:) men men. är bara glad för och slippa sitta hemma och äta mig fetare på dagarna nu! haha....
Mitt ♥ lämnade Sverige idag för att åka till Norge och jobba:( Kändes lite jobbigt, nu ses vi inte på två veckor men vi har varit med om värre om man säger så då han i vintras var borta i sex veckor. Men nu har han fått jobb där uppe i Oslo innom hans ämne el och kommer längre fram pendla hem varje torsdag och tillbaka på söndag, då blir det nog lite roligare eftersom jag får träffa honom mer. Men just nu är jag bara glad för hans skull! Puss min prins!

Tränat

Har för en gångs skull varit och utnyttjat mitt sprotlife kort! Jävligt skönt efteråt. förutom att jag sabba armbågen på något cepe vis, så den värker och gör ont för fulla muggar!
Gick emot bussen och köpte med mig en McDonalds sallad hem p vägen, den satt riktigt fint sen när den blev uppäten må ni tro! Önskar sommarlovet kunde varat i några dagar till iallafall! Men imorgon blir de bara till att resa sig ifrån sängen kl 07:00 och dra på sig kläderna osv!
Längtar tills dess att mina paket som jag beställt också är så sugen på nya kläder! Fast när är inte jag de liksom. Är alltid sugen på nya kläder. Jag har klickat hem som jag kommer ihåg nu då, två stickade tröjor- svart & röd, en mobil väska-svart, långärmad tröja-grå, skinnjacka-svart,skor-svart,kängor-svart, armband-silver, kors halsband-silver, linne - blå vit prickig. Och därefter blir det mer shopping i göteborg när jag känner för de(väldigt snart)!
love - w

Hej & Hoj

snart börjar skolan igen... dock.
Men det gör att tiden går fortare och sen blir de ju närmare till nästa sommarlov som vi får hoppas blir bättre!!
Mer sol och bad framför allt!
När skolan börjar kommer jag också börja skriva mer osv! Har beställt massa kläder också som hoppas kommer snart! puss - w
Söt och gammal bild på mig och lala från förra året ♥

lysekil

Hej och hoj. håller till i lysekil och därför har jag inte uppdaterat så mycket! Men det kommer små inlägg då och då ska ni allt se ! Kramar - w

love

.

kvälls humor. HAHAhhah......

FÄRDIGT

Fick bli en väldigt enkel variant denna gången. Men gillar och ha de så, rent typ. Så får se vad jag mer gör när jag har lust. Men tills dess får den hålla sig så här! Kram på er! Och godnatt för nu måste jag sova eftersom ska upp och jobba imorgonbitti! natti - w ♥

FÄRDIGT

Fick bli en väldigt enkel variant denna gången. Men gillar och ha de så, rent typ. Så får se vad jag mer gör när jag har lust. Men tills dess får den hålla sig så här! Kram på er! Och godnatt för nu måste jag sova eftersom ska upp och jobba imorgonbitti! natti - w ♥

tar en paus

Håller på med lite makeover till bloggen som ni kanske märker, men kommer inte på hur jag vill ha de?
får leta efter lite inspration eller något och sedan fortsätter jag! just nu ser den extremt tråkig ut!
Be right back! - w

mellanmål/kvällsmat

skogsbärs yogurt - banan - vindruvor - naturelt bubbel vatten (egengjort)! ♥
Himmelskt

härliga lördag

Lördag!
nu går mina dagar så otroligt segt, gör ingenting bara ligger och slöar, så ska snart ta mig ut på en PW idag igen, känns så skönt efteråt så det är de värt! Ska bara lägga in lite bra musik på mobilen och sen kör jag!
snart börjar sista veckan på sommarlovet! Helt sjukt! Och helt sjukt tråkigt sommarlov dessutom! Bättre lycka nästa år (om vi fortfarande lever då så att säga)!
Tack! puss - w

mys fredag

Nu kom jag hem för cirka 15 minuter sen och fått gjort allt jag skulle idag!
  • En PW i 1,5h
  • städat mitt rum
  • skickat in min telefon. Miss u!
  • och nu slappa och låta kroppen vila lite innför kvälls promenaden senare ikväll!

Nu slänger jag på Sex and the city 2 och till de en citron + LOKA citron smak!

love - w ♥




Im gonna get the body!

PW

Nu blir de ut på en PW en stund så det känns lite bättre! så slänger på mig jogging skorna och letar upp hörlurarna och drar! Puss / w

svar på kommentar

annie om Vann spa:
vilken spa asså vart :)

Svar: Det är VANN spa hotell och koferans i brastad, ligger rätt så nära både udevalla och lysekil och allt annat där emellan men det ligger alltså i brastad:) kram

jennifer lopez ft. Florida - goin' In

all by myself

Jaha då var jag sjäälv igen då eftersom min kärlek åkt tillbaka till sitt lysekil för att jobba! Och här sitter man en fredag.. Rooliigt. Får se vad jag hittar på. Gjort slut på alla pengar dessutom sparsam som jag är ;) eftersom inte så mycket finns att göra kanske jag åker ner och tränar! Det hade varit jävla skönt ändå, fast ska inte lova något, för tror nog jag kommer skit i de ändå. puss / w

svar på kommentar

Anonym om svar på kommentar:
Vart skickade du in ditt cv? Need an answer!

Svar: Jag skickade in det på McDonalds hemsida. På hemsidan finns en flik där de står "söka jobb"
man går in där och så får du göra ett typ av konto, sen när de är klart är de bara att logga in och skicka in och söka!
super enkelt!

film time

Sitter på sängen och tänkte slänga på skattkammarplaneten, så bra film haha.. så ännu en mysig dag lonly, fast springer nog upp till Lala senare och myser lite! och tack för igår alla trevliga! kram / W

svar på kommentar

Anonym om Mina underbara!:
Hur fick du jobb? Vad ligger din lön på?
Kan du svara!!


Svar: Jag sökte in till mc som alla andra, skickade in mitt CV och personligt brev, gick på interjuv och fick jobbet.

Min lön är inte så maximal men det räcker för mig, så de ligger på 70kr timmen.
Där fick du ditt svar':)

15:59

NU blir det en bit mat sen ska jag ha Altlantis marathon! kramar / W

Mina underbara!

Tindra 1år & Melinda 3 veckor ♥

VANN SPA/1 ÅR

Hade inga bilder på spa området, på alla pooler och bastuar och annat som va där inne tyvärr, men här är nog bilder på allt annat kul vi gjorde när vi firade våran 1år dag tillsammans! Love u hjärtat! Ta en kik! puss / W.L

2 veckor sen!

Sorry. har haft "fullt upp" (varit lat). Har inte haft så mycket för mig direkt varit ledig rätt så mycket de senaste så har baara hängt med min älskade pojkvän och lite så. Vi firade våran ett års dag på VANN SPA fredag till lördag nu helgen som va, väldigt fint och trvligt rekomenderar jag starkt! Fast ta med så mycket pengar som möjligt för ska man ha det riktigt bra där så behövs de! Men värkligen jätte mysigt. ÅK DIT! :-) lägger upp lite bilder senare:) puss & kram / W.L
RSS 2.0