HJÄLP!

Har gjort om lite i bloggen osv, men fick inte till det sista!  Skulle verkligen behöva hjälp med och fixa till lite saker kanske till och med göa om den helt och hållet. Den som vill vara så snäll kan jätte gärna höra av sig till min mail : [email protected] ! Så fort som möjligt helst!
TACK PÅ FÖR HAND!

yogi bear

Nu ska jag kolla på yogi bear jappjapp!

Ska bli spännande vet jag! Puss hej

fun time by my self ♥

fake smile

Ibland så förstår jag faktis inte hur ni tänker. Ni hör av mig till mig bara när det är något ni vill ha eller om det är något speciellt ni vill? Och sen står och kallar er mina "vänner", hur kan ni äns göra de? Jag är trött på att bli "använd" som om jag vore eran lilla leksak eller någonting, ni förväntar er kanske att jag ska höra av mig till er som ALLTID men det tänker jag inte göra, för om ni nu är så omogna så ni inte tål att jag faktist har en person i mitt liv som jag älskar och vill vara med hela tiden och inte sitte med er ute och dra runt på fest hit och dit  varje helg eller så fort ni får chansen så tycker jag att mitt sista är sagt till er. Det är ett riktigt fult beteende. JAg säger inte att det är fel att gå på fest/festa osv. Utan att ni inte faktist ser att jag har det bra, och kan ha roligt utan att behöva gå ut jämt, och ni kan inte äns umngås med mig om det inte gäller att gå på fest osv. För annars tycker ni att det är tråkigt. Och så kommer vi till det igen att ni faktist står där och kallar er mina kompisar? Vart är eran själv respekt egentligen? Vart är moralen? Vad tänker ni med? Jag tror inte någon tycker olikt mig, om det hade varit samma sak. Allt är bara fake. Och när ni väl ee med mig för att JAG möjligtvis har frågat så är ni så otacksamma eller vad man nu ska använda för ord, så jag vet inte vad. Min fråga är bara vad tänker ni med. Hur tror ni/ du att det kommer funka i längden? Du har lika mycket ansvar som mig att höra av dej till mej som jag till dej om du vill hålla kontakten. Men jag täner inte bry miglängre för nu har det gått en lång tid och du märker inte äns något. finns inte äns ord. TÄNK TILL !

love is cute

Jason Derulo - fuck somebody

musik

studiedag

Ledighet är sååå skönt! Inget jobb och ingen skola.. mmm!
gosiigdag
funderar på att beställa lite linnen ifrån Kandee, dom har sjukt snygga linnen och annat!
gå in och kolla genom att trycka på länken ovan!

Kandee

Vinn ett skit snyggt linne ifrån Kandeeshops egen tävling!
Wildspirit

måndag

Igår gick jag upp tidigt, gick till jobbet kom hem och somna typ.
Samma sak idag fast var i skolan tills kl 3 sedan bussen direkt ut till torp och började jobba 4 till kl 8. och kom hem och nu bara degar jag! Helt seg men blir. Även om det inte är såå många timmar. imorgon blir det också jobb, sen är jag ledig ett par dagar förhppningsvis!:) Godnatt sov gott! puss

godnattis

Godnatt ifrån mej till er! Puss ♥


Söndag..

Roliiga söndag nu igen. Hate it! Det ändå som friskade upp min söndag var min första dag på jobbet!:) Gick skit bra, bättre än förväntat. Skämdes väl lite i början men sen släppte de:) as gött och kunna veta att man får pengar för varje minut du står där! Det går bra nu. så har väl bara jobbat idag sen tog jag och killen en powernap, satt fint sen gick vi och köpte glass och sen var det dags för honom att åka hem :-( buuhuu..... saknar mitt hjärta, så tomt utan honom:(
My beautiful ♥

snabbis

gör ett snabbt inlägg här och säger att idag åker jag till lysekil och kommer förmodligen hem imorgon igen.
Känns verkligen inte heller som fredag. Dom få veckor som är kvar av skolan kommer gå såå fort
pga massa studie dagar och allt annat- super!

tipps

BEHÖVER TIPPS TILL EN FIN KLÄNNING INFÖR SKOLAVSLUTNING OCH SÅ!

soligt

Vilket väder säger jag bara!! Helt sjukt! Hela min musik lektion (2h) låg jag i solen och somnade till, blev lite rosig om kinderna hehe! skönt! Idag är de dessutom min och min killes 9 månadersdag! Känns det gått en evighet fast samtidigt har tiden gått så fort! Tiden med honom har varit den bästa i mitt liv! Älska dej mitt hjärta!! Och just nu siter jag i köket med mamma och minsta lillasyster och grejar lite:)

mys dag

Vädret har varit toppen hela dagen, suttit här utanför på gården med familj och grannar och grillat och massa prat. Hur gött som helst. lägger kanske upp lite bilder från de imorgon. Sen nu resten utav dagen har vi bara segat runt med kompisar osv. Go dag! Mer soliga dagar önskas tack! puss ha en go kväll!


go bild. finns med i ett inlägg innan dock. pga att jag inte orkar ta någon ny just nu! kramar

valborg

Roligt Roliigt ♥
RSS 2.0