31 januari, kl 23:35

Nu är det bara ett "par" timmar kvar tills jag får träffa min pojkvän igen! (överlycklig!), imorgon är det bara till att igenomgå skoldagen men den går fort eftersom att det inte är några speciellt "jobbiga lektioner" vi har. Och dessutom har vi musik! Håller fortfarande på och klämmer in "it will rain - bruno mars" på gitarren så kanske de kan komma en video på det när sjunger och spelar OM JAG VÅGAR! Har inte så mycket mer att säga än att jag tänkte gå och lägga mig för att det fortare ska bli imorgon! Här har ni en länk där ni kan gilla min blogg sida via facebook! klicka bara "HÄÄÄÄR" så kommer ni direkt till sidan! in och gilla! Kram godnatt!

allvarligt talat

Och så var vi där igen! NÄmner inga namn;) Men din så som du själv uttrycker dig i din blogg är inge vidare! Okej? OPASSANDE! Att du vill göra bröstförstorningar, tycker de är positivt med operationer, okej det tycker väl jag själv också men överdriv inte! Haha så var det detta här med mutningen för att få läsare också skumt.. Inte avundsjuk bara skriver nu vad jag tycker! sminkar du dig hela tiden lilla miss! Har äns din kille sett dig utom smink lixsom man börjar ju undra hehe... ;) Va dig själv istället fröken! Tack och hej för mig för denna gången! KRAM PÅ ER!

hair

LYCKLIG!

Om ungefär 24 - 25 timmar så får jag kramas och pussas med min underbara kille igen äntligen! Som jag har längtat.. Ni kankse har märkt?! Hoppas han blir glad över sina små presenter han får. Kommer bli så glad när jag ser honom att jag inte kommer kunna släppa smilet! Är så glad/lycklig/överväldigad! Allt som går!!♥
My biggest LOVE ! ♥

waiting

Sitter hemm och ska strax gå till affären och möta upp min vän Sara så ska vi dra och sola här båda två! Gillar inte att vara blekisar! Skulle behövt duscha innan, eftersom att om man duschar efter att man solar så försviner pigmentet du bränt på dig i solariumet! Bara ett tips ifall ni inte vill slösa bort era pengar på solning helt i onödan och inte äns bli bruna haha:) SEE U MY FRIENDS!


it goes right

ännu en stulen själ

Texten i denna låten är värd att lyssna på!

home is beautiful

Äntligen hemma ifrån skolan känns så skönt - även om jag skippa en lektion på slutet. Men hade ingen ork på riktigt, jävla skit.. Hoppas dagen imorgon blir bättre! Idad blir det en mysig hemma dag än så länge så får vi se under dagen vad som händer:) Kanske går ner och tar en tur i solariet.. mjo får se senare. SEE U!

collage by angelika

för den du e.

Nästan flög upp ur sängen imorse med anken att att imorgon kommer min älsklingskille hem! Imorgon!!♥ Ja men i alla fall hitta en skön låt som jag har lyssnat på hela morgonen, kanske är lite efter, men de är faktist första gången jag hört den och tycker den är så skön! "Jag ska se dig för den du är och inte fattig och breeve, du har så mycket kvar att ge min vän låt ingen dra dig ner" Nu ska jag forsätta göra mig i ordning och dra iväg till skolan! SEE U!


Kunde visste inte somna...

Kunde visst inte somna trots allt!:( ska försöka sova snart tänkte jag! Men ville bara säga att de är jätte kul att se att statestiken stiger och de ramlar in fler och fler kommentarer! Va inte rädda för och kommentera och fråga! svarar på alla sorts frågor! Tänkte att när jag kommit upp i lite högre antal läsare att kanske börja med veckansblogg, lite tävlingar och frågestunder! Så få statestiken att stiga nu mina vänner så jag kan köra igång med allt detta! Goa kramar från mig! SEE U !






sleeeep... ZzzzZZzzZZ..!

Klockan är inte så mycket.. men är ganska trött ändå! Fick klart inlämnings grejen så nu är den in skickad och klar, känns såå sköönt eftersom den skulle varit inne i onsdags hehe.... men men! ser fram emot en skön nattsömn nu! Sleep tight everyone! SEE U !



läxor läxor läxor

Ja rubriken förklarar väl allt? En massa läxor! huuh! -.-' Men dom är snart klara! Bara att jag kom på att jag har bild prov och smart som jag har jag glömt papprena till de i skolan! Men de ska nog allt gå bra ändå, är gaaanska bra på och komma ihåg hehe... Håller på och skriva en slags inlämningsuppgift i SO ämnena. KUL! Nu tillbaka till skrivandet! SEE U !












what ever it is

some things are just brilliant

Kom just hem från skolan och har ätit lite och tjötat med mamma.. Min bror frågar varför jag har skolkat så säger jag "därför" så visste dom d inte äns han bara ville testa mig, haha åhhh cp..! Idag blir en riktigt sooftiis dag! Ska vara hemma bara och plugga lite och städa rummet osv.. Även såna dagar är sköna ibland, till och med om man måste plugga! Extra glad idag eftersom att d bara är två dagar kvar tills min pojk kommer, ååh vad jag saknat honom! äntligen säger jag bara haha!!♥ SEE U !


i have a diffrent smile but im kind of like it

Idag har varit en sån där seg dag fast ändå mysig, har varit hemma med familjen hela dagen och bara varit lixsom och ätit go mat osv, fast har haft en sån hel helg faktist! Riktigt skönt ibland. Haha orkar inte med alla bloggerskor som bloggar om samma saker hela tiden och härmara varann med allt, speciellt de som gö de med mening, asså wft håller ni på med? get your own bitch! Hehe.. Tiden har verkligen flugit förbi och nu är snart killen hemma igen, ääntligen min älskling!♥ bara två dagar kvar från imorgon! Nu ska jag inte tråka ut er mer, godnatt! SEE U, TAKE CARE, SLEEP TIGHT!




proud of being a girl

We are girls, but we are not less valuable for that. Guys always get that fucking freaking star over their head as soon as they fucked many girls. Why can not we get that fucking freaking star, when we`ve fucked many guys? All we get is words about how disgusting we are, but why? They are not worth more than us! We are girls. WE FUCKING RUN THIS FREAKING WORLD! And they can´t do a shit about it! Not even if they tried. This is our planet. We don´t need to fuck a bunch of guys just to get that fucking freaking star over our head. Because we already have it in fact. A girl who not even had sex has the star over her head, just because she´s a girl, and we are born with the star. Just because we are girls. And we run this world! - wictorialjung.


or some just likt it this way?

sometimes you just need to reelax. we girls like it this way u know

it´s all girls ♥

tala ut

Är trött på människor som håller oå att bete sig som små barn fortfarande, why just not grow up sometime? När bloggar, vad ska man egentligen blogga om då, på riktigt? Om att man har en diet på barnmat? ketchup? för att få uppmärksamhet! Man kan väl få uppmärksamhet utan behöva blogga om något sånt? Haha och sen så var de faktist Kissie som började med sin lilla "diet pryl" så varför härmas och göra samma sak?! Kom på något eget! Trött på människor som alltid ska göra tvärt emot alla andra bara för att anda folk ska titta på en.!!! TACK FÖR MIG, KISS !

eftermiddag

sitter jag hemma i köket nere på golvet och väntar på att maten ska bli klar! Idag blir det tacos, sååå gooott! Och grannarna är här med sina trillingar och ska också äta, mysigt fast lite trångt men de är väl bara kul att dom här:) Har en springande liten lillasyster runt mina ben.. Lilla Tindra♥ Haft en hemma helg, rätt skönt och ha de faktist! Man borde umngås mer med familjen ibland känner jag haha.. Jaja ska äta tacos nu med alla underbara! SEE U !

olikt mig...

Tycker ni inte de är lite olikt mig att lägga upp mitt första inlägg så här sent? De tycker jag själv nämnligen,
men nog med de! ska snart ner och sola, solnakoman? Nej vll bara va lite brunare, eftersom att min kille kommer
hem på onsdag kväll och är säkert as brun, då vill inte jag va blekfis hihih... Älskar dig min Mikael!♥ SEE U !

make up .

alledeles för trött.

Är alledels för trött för att titta på film nu! sitter nere i köket och äter lite chips och dip medans jag har chattat järnet med mina goda vänner + pojkvän! NU tänkte jag gå upp och lägga mig och sova, och sova riktigt länge imorgon! Ska bara borsta mina tänder så är jag redo för sängen. Godnatt allihopa! söt bild på mig och JC sen i sommras btw!
SEE U TAKE CARE !

IN LOVE

MIN DRÖM sko!! Den som vill kan ju skänka mig denna sko, finns att beställa: http://kop-online.se/wildflower-cayenne-high
storlek 37 :D
Jag är kär i dessa skoor!♥
599:-

fire love.

tired of being myself.

Visa dagar känner man att man inte orkar med sig själv äns en gång, idag är en sån dag. Trött på allt och alla. FML !
kill me.
Har varit glad hela dagen, tills nu, för att jag såg en bild, wtf håller jag på med? är jag olik alla andra om jag blir sån ibland, att en liten sak kan förstöra hela din dag? Iblnd kan jag undra. Vill inte att någon ska säga att jag är jobbig hit och dit men jag är ju de? För jag är inte som alla andra. Åhhhh! idag är ingen bra dag bara.

inspration

uvas-vindruvor

Sitter här och äter lite vindruvor innan jag drar, för har inte tagit mig tiden till och äta frukost än buhu...
Har laddar ner en komedi som jag inte kommer ihåg namnet på just nu, och även björn bröder 1, och 2. Så sen när jag kommer hem igen ska jag ta mig en tur till solariumet här nedanför och sen mysa med lite barn filmer. Goo lördag! ♥
SEE U !



28 januari

Är det bara jag som tycker det har gått fort?? Känns som att dagarna flyger iväg. Det är riktigt skönt faktiskt, för då kommer sommaren fortare! På tal om sommar, jag hoppas detta blir en varm och torr sommar utan regn! Och flera grader varmt! hur skönt! Nu ska jag göra mig i ordning för en liten tripp med min vän Pedro, vart kan jag inte säga, så pass personligt tycker jag det är:) Ha en riktigt goo dag allihopa!
SEE U !





money

do not forget!

Glöm inte att kolla in! bli medlem dessutom och du kommer få många fler läsare på kort tid!
Du kommer direkt till sidan om du klickar "HÄÄÄR!"

TAKE CARE ♥

love is a gift. hate is a game. what does not work is not ment to be.

im sorry for being so honest but i have to poop

HEHEHE. IM JUST THAT KIND OF GIRL ! ♥

skolan / hem / torp / hem / pappa problem

Drog hem efter skolan och byte till lite bekvämare kläder och sen drog till torp! fick med mig hem:
  • eyeliner / H&M / 59.90 kr
  • brunkräm / H&M / 89.90 kr
  • grovstickad tröja / vero moda / 259.90 kr
  • Hemlig present till killen / hemlig affär / 199 kr
  • hemlig present till killen / hemlig affär / 499.90 kr
  • Hemlig present till kille / hemlig affär / 595 kr
  • klocka / ur & pen / 200 kr
  • Örhänge / ur & pen / 20 kr
  • Väska / glitter / 199 kr
Sen så var de inte så mycket mer! åt lite på mc när vi ändå var ute på torp och götta oss! Nu skriver jag detta rätt ut här för jag bryr mig inte. Och jag gillar att skriva vad jag känner för. Jag gillar inte min pappa, han är helt knäpp i huvudet, alldeles för omogen för att ha barn, han är egoist och jävligt ful bara. Jag hade klarat mig bättre utan honom, han beter sig som om han vore ett barn, jag säger bara OM NI BARA VISSTE ALLTIHOP!! Han tänker aldrig på någon annan än sig själv. Så ni som inte känner igen eran pappa eller mamma i de jag just beskrev, va glada för de! Ni skulle inte vilja ha de så här. Tur att mamma och pappa skildes tidigt, redan när jag var 1 - 2 år gammal.

skolan / svenska

Hej ifrån skolan! Sitter i skolan nu och har svenska lektion, jag tycker inte direkt det är jätte kul men alla måste vi ju gå i skolan! Det tycker jag vi ska va nöjda över också även om det är UUUR tråkigt! Tänk på de som inte har råd till och gå i skolan, kanske inte äns får? Dom skulle göra allt för att kunna ta din plats. Helt galet hur världen ligger till egentligen.






Hon är så vacker! Varför fick just hon detta liv..♥
TAKE CARE!

06:43

De är ganska tidigt jaa, men jag var uppe 05:45 imorse för att duscha och glida runt lite innan skolan Blir mycket piggare. Idag är skolan inte alls jobbig, vi har fyra lektioner och två timmars rast där emellan, så de brukar gå ganska fort. Sen efter skolan tänkte jag nog åka hem och sola sen åker jag med Gabriella till torp för en stooor shoppingrunda! Önskar jag vore rik asså!:-( Godmorgon på er förresten!
SEE U !

fika/espresso house

HejHej! Idag "efter skolan" , skippade faktist sista lektionen för att jag och Gabriella åkte ner till stan och tog en fika, gick runt och titta lite hon köpte en jätte söt väska! Har funderat på en liknande själv länge! Men vågar inte köpa likadan haha, ja vi får väl se. Den är verkligen as gullig asså! Annars har dagen i skolan gått fort och smidigt, snart kväll och en kväll närmare tills min älskling kommer hem! Jippiijej! ♥
TAKE CARE !

SKOLAN / SVENSKALEKTION

Hej ifrån skolan! Sitter och skriver lite och diskuterar med min grupp om vad vi ska prata om, ämnet är språkhistoria/finskan. Vi ska hålla en egen lektion på 20 - 30 minuter. vet inte vad vi ska göra för att fördriva tiden lite. Önskar jag vore geni ! :-(

försenad

vaknade lite för sent idag.. Helt ostres! Haha vem fan orkar skolan ändå, right?!

we are all tired of saying i´m sorry

MEN JAG ÄR BARA MIG SJÄLV

complain complain!

Kan föräldrar göra annat än och klaga hela tiden! Tröttsamt! Har massa läxor och inlämnings uppgifter att göra.. Men dom får vänta tills imorgon. Nu ska jag titta på filmen "PROM" självklar så är den en Romantik/Komedi film! Så tar min kines mat (nudlar) och slänger på den! kram så länge ! ♥
Är på så bra humör nu faktist! förutom att mamma alltid ska klaga på allt bara för hon är arg. tant..

generad tjej...

Måste bara berätta om en sak som hände idag i skolan HAHA ! Vi hade gymnastik lektion, och ämnet idag var trampet.. så vi hoppa lite ch hade as kul, visa såg ut som flodhästar! (Även jag). Kan säga så här att först drämde jag till läraren rakt på käften med amrbågen.. Sen så hände de värsta! Vi skulle göra en volt i luften och landa. Jag springer hoppar och snurrar runt, tänkte wiihoo awesome! JAG KLARA DET! :D men när jag vänder mig så står alla och as garvar, och jag skrattar lite försiktigt med, "vad skrattar ni åt?? O.o" . Så skrek min kompis, DU VISA RÖVEN! Blir helt generad, och frågar henne lite försiktigt, "gjorde jag det? visa jag allt"? hon svar : "nej inte allt men du har blablabla såna trosor på dig iallafall.. "ÖÖhh oopsiii" ! :$ FAIL

-------> 


titta in!

Klicka HÄÄR så kommer du till följande sida och kan läsa mer!

AWESOME THINGS HAPPEN TO AWESOME PEOPLE. BE AWESOME!

"Don´t forget to love yourself" ♥

JUSTIN BÄVER

HAHA DÖDA MIG!! VILKEN JÄVLA KILLE!! HAHA HAN UTTRYCKER IALLAFALL VAD HAN KÄNNER. MEN GUD VA JAG SKRATTAR ÅT HANS SÄTT ASSÅ.. HAHAHAHA...... ♥

UTSIDAN LOCKAR MEN INSIDAN CHOCKAR

home, sweet home !

Hem, ljuva hem!! Hem kommen ifrån skolan och fundera lite utöver vad jag ska hitta på idag, inget planerat alls får väl ta mig en dusch och göra lite läxor som skulle varit inlämnade igåroch sedan ta mig en kvällspromenad som vanligt! Visst är de kallt ute men de är skönt att gå ute bara, känner mig så instängd annars! SEE U !

MAKE MONEY

Tjäna penga på din blogg!
På denna sidan behöver du bara bli medlem och ansöka om att få lägga upp olika företags annonser i din blogg.
När du gjort det och blivit godkänd, klickar du på företagets logga, skrollar ner och kollar efter annonskod, där kommer de sedan upp ett " HTML " som du kan klistra in nedanför varje inlägg
: klicka bara på bilden, så kommer du till sidan för att bli medlem!

i wish

Jag hatar att man ska vara så irriterat jävla trött när man går upp varje morgon till skolan, kan dom inte lägga så man börjar iaf lite senare?! Eller göra roliga saker lite oftare så man får motivation till att gå upp! När jag skaffar mig ett jobb, så ska kravet vara att jag börjar tidigast kl tio iaallafall..!
SEE U !

I RUN ALL OVER THE CITY IN MY HIGH HEELS TO FIND YOU

Säger bara HAHA ! Rolig film var de! Gillar ni lite galna Romantik/Komedier är den värd att se!
Nu ska jag sova, klockan är mycket och jag ska upp till skolan imorgon! Godnatt alla!
SLEEP TIGHT !

MOVIE

Detta blir då kvällens film!
Tipset fick jag ifrån sofias mode blogg.
klicka HÄR så kommer ni direkt till hennes blogg

It´s just cold

Tittade just på termometern, is kallt ute! Alla som är ute nu borde vara knäppisar!! Känner inte för att göra något annat ikväll än och titta på en mysig film med mig själv och äta lte grann, kom på förut när jag var nere i köket att jag inte ätit något idag? Och jag är inte hungrig.. Jag förstår bara inte hur man känner när man är hungrig tror jag! knepigt de där....
Tänkte kolla på "what´s your number?" Romantik/Komedi så klart! :D Godnatt på er så länge får se om jag slänger in något inlägg efter filmen eller om jag är för trött då!
SLEEP TIGHT! ♥


Kl 19:19

Blir en lugn kväll hemma idag med familjen och massa gos! Önskar verkligen att jag haft hur mycket pengar som så dom aldrig tog slut! Undra om man hade varit lycklig då? tror ni de?
Jag tror att man hade nog blivit lycklig om man aldrig haft så mycket pengar innan, och iallfall ett tag. Men växer du upp med så mycket pengar är de ju något vanligt, då hade man nog inte alls brytt sig om de.. Rätt konstigt ändå haha.
SEE U !

boyfriend

Äntligen hitta jag en snygg tröja som jag klicka hem åt min älskling!!
mohaha ♥
vi får väl se vad han tycker !! Hoppas han gillar den!

Tatto

music

Emeli Sandé - Next to me

CLEANING MY ROOM

RENT SKA DE BLI !

SUMMER

UNDERBARA BILDER ♥

11:08

Hejhej! Nu har jag precis vaknat, bara jag och lillsyster hemma rätt skönt! Drömde nog världens sjukaste dröm inatt men kan inte berätta om den riktigt, eftersom den är ganska personlig.. hihi.. Kan säga iallafall att jag skulle gå och köpa en kebab som jag skulle få göra själv och moset som jag skulle ha till var grönt och rosa! Sen efter de kan ni inte ana vad som hände.. HAHA!! Ahh men nu måste jag röra på mig, ska städa rummet, gå in och duscha, städa efter jag gjort i ordining mig, sen åka till stan med Pedro och göra lite ärenden. Sedan åka till torp för att kolla lite fler presenter till min underbara pojkvän som kommer hem nästa vecka!! Längtar så jävla mycket, han har varit borta allt för länge nu!!
Något tips på en 6månaders present/presenter??

SEE U!

music

Tänkte dela med mig av en skön låt !

film tips mitt i natten

Drama / Romantik / komedi

01:21

Ingen ork till att titta på film! ögonen rullar bakåt nästan, de betyder att dom vill sova! Nu ska dom få som de vill! för mina hjärnceller är inte heller riktigt med i svängarna! Älskling om du läser detts så vet du mycket väl att jag inte menade något illa, men ibland när man blir arg så bara vräker man ur sig saker! jag älskar dig Mikael Espinoza! ♥
koom bara hem!

movie for the night

åååååhh helvete kan man bli mer irriterad, när någon alltid säger att de är ditt fel fast de inte är de, och personen ger sig inte, de ska va mitt fel för evigt. AHH MEN DÅ ÄR DE FAN BRA! ÖVER.
kul och kolla film nu menar jag, TACK FÖR ATT DU FÖRSTÖRDE MIN JÄVLA KVÄLL!!!!!

night

Nu är jag smält i mig en stor mugg med chockladpudding, toppat med grädde och vindruvor! Ingen ideé att fråga om bild eller så, för den tog slut lika fort som jag tog fram den ur kylskåpet! SÅÅ GOOTT! Nu har jag gjort en stor kanna men citronvatten jag älskar citron!! och nu ska jag slänga på en härlig komedi film att däcka till!
SLEEP TIGHT ! SEE U

mammor och minimodeller

Visst är de jätte gullig osv! Men vill alla ungar samma som sin mamma verkligen?? Osäker på de!!

17 kr!

Zylber Private Label - Bastant Ring med Utskuret Mönster (20 mm) hos Mylovebasket
såå underbart gullig ring för endast 17 :- !! Du hittar den på min lovebasket bara klicka HÄR !

frusen wictoria

Jaa de var ju iallafall minst 15 minus grader ute!! Trodde tårna skulle ramla av, och benen frysa till is! och inte tala och mitt arsle! SÅ JÄVLA KALLT!! Vad händer med vädret, helt upp och ner, så här skulle de varit för länge sen, med massa snö och kyla ute, inte nu..
Ligger under två täcken nu men de hjälper inte, känns bara som om jag fryser ännu mer!
Bli sommar snart!!
SEE U !

kvälls promenad

Next up! : Kvälls promenad! Det regnar inte, snöar inte, är bara allmänt kallt, så fick med min bästa kompis ut på en kvälls promenix! Ska bli skönt att släppa loss på mina tankar inför honom också, om han orkar lyssna så klart, men de gör han alltid! :D

måndag

Nu kom jag precis in efter en låång prat stund med Josefine! haha alltid lika kul och prata med henne och hennes sjukheter!! Även mina haha!
Nu väntar jag bara på ett svar ifrån jävla pedro som visst inte lärt sig svara på sin mobil också!!
SEE U !

23 januari

Nu väntar en lång skön dusch! Sen möte med Josefine i gången sen får jag se ifall jag går och växlar pengar till en solning senare kanske, ifall jag orkar då?
Något speciellt ni vill att jag ska blogg om förresten?? var inte bluga fram med de bara!
ni kan även skicka brev till min mail på [email protected] !
SEE U !

fuck you bitch

GET YOUR OWN

see u !

Just wanna take some time to think..
ska snart gå till skolan, sitter här hos pappa.. Och vet inte vad jag ska ha på. snart tar jag en mjukis dräss och går i ! nej men nästan så! nu måste jag kirra och ta på mig något!
SEE U !

godmorgon

Låg i sängen och kunde inte sova mer eftersom att solan lös rakt i ögonen på mig! Så nu har jag äntligen vaknat till liv, ska gå ner och ta en dusch för att sedan åka ner till pappan min! Ska nog köpa med mig lite god mat på vägen! tror aldrig jag å igår om jag minns rätt? Bara lite chips och sånt hos Vanessa, men inte annars tror jag? Borde vara ganska hungrig egentligen, fast är inte de, konstigt nog! men måste ändå ta en macka eller ngot när jag går ner, känns som om jag borde de iaf!
SEE U !

movie time

Har varit trött hela dagen, orkade verkligen inte röra på mig och så plus på de har träningvärk ifrån gympa passet i fredags i  skolan. hihi...
Blev till slut idag en mysig film kväll hos Vanessa med massa goa folk!

what a night !

Vilken kväll, blev lyckad heela vägen tills vi skulle hem.. Eller aa vi åkte bil hem med Pitty och sen gick jag hem till sara när jag kommer dit står dom och efterfestar, galna brudar asså! Och så fick dom idén om att åka till Lysekil upp i allt. De fick dom göra själva sa jag då! så tog mitt pick och pack och vandra hemåt mitt i natten.. Hem kom jag iaf men inte uppför trappan, sov nere en stund tills jag kände att sängen ropa.. haha.
men nn är jag vaken igen och inte så pigg men ska äta lite gott och ta de lugnt idag så blire nog bra!!

live like a partyy queen

awsome dag i skolan idag, hade bara svenska, spanska, matta och idrott!! och två timmar rast mitt emellan. Dagen gick fort och va hade roligt! Nu är jag hemma och ska städa lite och packa väskan! Ikväl blie de party all night med brudarna! Emma Sara Lisa Anna och JC ! :) Inatt är vi party queen´s !! hoppas på en lyckad kväll och sedan en god natt sömn hos sara! Nu väntar TACOS nere i köket här hemma awsome!
Bara NÅGRA utav party bilderna från förra året ;)

Beautiful day!

Äntligen uppe ur sängen och äntligen ny duschad.. in te duscat sen måndags !!
SKÄMT OSIDO ! :D haha nu är de bara skolan som gäller en massa timmar, har bara fyra lektioner men ska ändå behöva sitta i skolan till tre eftersom att vi har så himla lång rast. fett störande! Sen får vi se vad dagen har att erbjuda:)
SEE U !

CITRON

Fruktansvärd magväärk!! gör såå himla ont. finns inget som hjälper emot de heller, iallafall inte de jag testat! Kom just hem från skolan, även om de är den segaste skoldagen av dom alla så gick den ganska fort ndå. vill bara att denna terminen ska gå fort, så de blir sommar igen!
Nu ska jag titta på fiml en stund och krya på mig lite.
SEE U !

i´m

Jag är ledsen om jag någonsin sårar dig. De är inte min mening! Jag vill aldrig såra någon. Är inte den personen. Men förlåt om du känner att jag gör något fel. Förlåt om du tycker att jag är lite små jobbig ibland, men de är sån jag är take it or get fuck off. Förlåt för att jag inte alltid är tjejen du kan säga vad som helst till. Förlåt för att jag säger emot ibland. Jag är ingen "toffel" jag gillar bara att visa att jag också har lika mycket brister som vem som helst. Förlåt om jag ibland tar ut all min ilska på dig. De ä inte meningen att du ska få de riktat mot dig. Jag älskar dig nu, då och föralltid.
Jag säger allt detta helt utan anledning, utan bråk, konflik eller annat. Bara utav eget tycke. " Jag älskar när du är dig själv" är nog den vackraste meningen jag någonsin fått på sms, höra i mitt öra... Kan äntligen vara mig själv igen. Du fick mig att inse och förstå.
Alla dagar kan inte vara den bästa ! ♥

GOODNIGHT & GODNATT

imfancy

love

how can it be that.... what ever it is... I thik they call it LOVE.

right now

Jag vet inte ifall jag ska färga håret lite ljustbrunt igen, grov besluts ångest!
Eller någon annan färg?! Kommentera gärna och kom med förslag har såå dålig fantasi !!

LOVE is in thaaa air

Skooolan och har SO, skoladagen har gått fort hitills och snart har jag musik lektion på två timmar, och de går snabbt såom blixten! sedan ner till stan och möta upp Sara för att prata hur de blir inför helgen!! Hoppas på en goo helg! Om inte annat en galen kul helg! Inte haft på länge... Hoppas på ändringar!
I skoolan idag har de varit kärlek i luften speciellt inför en "vis grej" !;) hehe

SEE U !

I want

Godmorgon! Idag var en sån dag som man verkligen bara inte ville gå upp ifrån sängen för att de va kallt och så däär meega trött! Men masade mig upp till slut och strax är de skola som gäller, like every day...... fattar inte varför man lär sig så mycket onödigt i skolan, ska man använda allt? inte en chans! Efter sommaren blir de lite mer inriktat iallafall! skönt! nu ska jag göra mig ordning inför skol dagen.
SEE U !

to late

Tänkte slänga på en rolig rulle men insåg att de faktist kanske är lite för sent eftersom att man ska upp till skolan imorgon! så tror jag säger godnatt oså for now!
SLEEP TIGHT !


before i die

That little thing

Haft en riktigt sköön dag! skolan gick fort, sedan gick jag hem och gjorde mig lite good mat! (makaroner) tog en dusch, läste lite bloggar och läste lite bok faktist! Hittade en riktigt bra bok i bibloteket förut i skolan döden i dina ögon - rachel ward . En true story om en tonårs tjej som blivit dumpad av hennes pappa, så hon har bara sin mamma kvar, hennes mamma knarkar, och den här tjejen Jem ser siffror i personens ögon, som hon sedan upptäcker är de datum då personen kommer att dö. Hennes mammas siffror var 10.10.01. Hennes mamma dör av överdos pga knarket, och sen har jag inte kommit längre, så tänkte jag skulle läsa lite och äta lite citron!
SEE U !

if you ever leav me baby

DREAMING. WISHING. WAITING

a good night sleep

sleep tight everyone!
I love you Mikael, and I miss you!! ♥

the un touch ables

love
collage made by ME

mylovebasket.com

wictoria ljung - Mylovebasket.com mode online

LIVE simple, LAUGH often, LOVE deeply

Har inte så mycket att dela med mig utav! Var i skolan till tre, kom hem städa och dona lite hemma sen åkte jag ner till stan med Gabriella och satte oss på mc och åt lite.. satt lite.. satt lite till.. och åt lite till.. TRE TIMMAR SENARE... "vi kanske borde gå nu?" öh jaa...! så vi gav oss iväg till slut efter ca tre timmar inne på Mc! Över till willys och handla lite sen bar de iväg men bussen hemåt igen och här sitter man nu i sängen, tänkte slänga på en rulle men vet inte riktigt vilken än... får fundera en stund till!
SEE U LATER !♥

SUMMER INSPRATON IS NOT HARD TO FIND, ONCE YOU´VE STOPPED LOOKING FOR IT.

next few days!

so hard

De va jobbigt att gå upp ur sängen imorse! men nu måste jag verkligen röra på mig, ska va vid bussen om en halv timma !
ny duschad tjej!
SEE U !

sleeep

sleeptight !♥

filmtips!

Behöver filmtips inför kvällen! vill se någon komedi/romantik ! mina favoriter! ♥

klick!

Just nu klickat hem en lite små cool ring och ett nattlinne ifrån www.nelly.com !
Blev ganska nöjd ändå :D
SEE U ♥

Söndag..

Rubriken är söndag och vad mer behöver man säga?! Tråkiga söndag, förutom att min mamma fyller år idag!!
Det är något alldels extra med våra mammor tycker ni inte de? De är den person man håller närmast hjärtat även om man bråkar och blir jätte ovänner så vet man att det alltid löser sig! I love my mum, she is so beautiful and kind! ♥
Grattis mamma!
Take care !

crazy!

Fick just en crazy ide!
tänkte sluta blogga om mitt absolut tråkiga liv osv, bara emellan åt men inte för att tråka ut!
Utan mer om roliga och intressanta saker, sånt som jag själv skulle läsa, även om jag tycker att de är väldigt kul att bara läsa och va nyfiken, men alla är inte som mig!
Aa iallafall börja om på nya grejer.. en ny slags hejdåfras, en ny design, nya typer av bilder, nya typer av texter, är väldigt öppen för förslag så bara kom in och skriv! tycker de är kul med med lite nytt!
SEE U ♥

saknaden efter min fina vän!

Elin Johanson! ♥ www.elinmyname.blogg.se
Satt och kolla på Elins blogg om vanligt, hade inte gjort de på ett par dagar så er jag at hon lagt upp lite bilder ifrån 2011 och beskrivit sitt år, och hittar bilder på mig och henne blir så glad att hon inte glömt bort mig, vi hade så roligt under våra tider !! Vill bara säga att henne blogg är så kul och läsa! mycket bilder och mycket intressant att läsa! mycket underhållande! ♥
kram wictoria ♥

Äntligen!

Igår kom vi fram vid fyra tiden på eftermiddage tog ex / sju timmr att komma upp hit! Vi bara ms hela kvällen går och åkte lite pulka osv eftersom vi ine haft någon nö hemma i Uddevalla. Idag har vi åkt skidor hela dagen och jag är ur trött i ben och hela kropp och vill bara sova! Nu ska vi mysa en stund en gå och lägga oss igen och åka ännu mer skiodor och hoppas att ingen bryter benen eller armar osv!
Kram wictoria ♥

Uppe tidigt!

Idag har jag gått upp jätte tidigt, för idag åker vi till branäs i en hel vecka! Har alltså en vecka längre lov hihi awsome! ses senare ikväll, för hinner inte skriva mer !
slänger in en bild på min hamburgare från igår, så jävla gott, de goaste var nog tomaterna!
Så himla gott vare iaf!:D
Nu väntar fyra/fem timmar i en bil upp emot branäs!:)
kram wictoria ♥

Godmorgon!

Kl är fyra och jag har knappt gått upp ur sängen, bara några enstaka gånger när mamma ropat eller liknande!
Idag leder min meny på syslor så här
  1. Äta
  2. Duscha
  3. Städa rummet
  4. packa
  5. säga hejdå till kompisar
Sen där emellan kanske de blir några ändringar men de får vi väl se!
Imorgon åker jag till Branäs i en vecka för och åka skidor och ha en kul vecka med massa familj. Jag hoppas de blir kul och att jag inte bryter några ben, men de ska nog inte vara någon fara de återstår att se så att säga:)
Nu ska jag äta en riktigt feet hamburgare som mamma gjort mig, supeeer goott!
Kram wictoria♥

Radera

Jag tog precis bort alla de gamla inläggen, för att starta om allting, nytt år , nya problem!
Nej jag tänkte jag raderar allt de gamla om jag ändå ska börja skriva så kan jag ju börja om allt på nytt i vilket fall.
Och jag ville bara berätta att jag avgudar denna tjejen hon är så JÄ**LA  sköön! Hon inte bara sjunger bara hon tar ut svängarna och gör sig själv rolig och titta på! HON ÄR MIN IDOL!
kram wictoria!♥

Dagens köp!

Kofta från H&M 99:- (tror jag) / Linne från H&M 99:-
Halsband från Ginatricot 179:- ./ Läppglas från Lindex(Maybelline newyork) 99:- ./ Parfym Christina Aguilera
299:-
Örhänge ifrån Ginatricot 129:-
Basic T-shirt från H&M 129:- / och en tröja som jag inte lyckades få någon bra bild på ifrån H&M för 179:- svart trekvartsarm med ficka på framsidan på vänster sida, halv igenom skinlig.

Morgon shopping!

Precis kommit hem ifrån Torp, fick med mig lite grejer hem som kommer bilder på senare under dagen! Åkte alltså ut väldigt tidigt imorse för att kolla lite med mamma, vi tog en fika och shoppa lite lagom! Jag vet att jag inte uppdaterat innan, de har änna kommit något inlägg varje halvår inprincip! Men nu gör jag en ändring på de! Ska uppdatera mycket mer bilder och textinlägg!
Kram wictoria♥
RSS 2.0